Termékeink

A termékeink között itt részletesen tájékozódhatnak, ahol 5 kategóriára bontva soroltuk fel a legfőbb termékeinket. Fanyílászárók, műanyag nyílászárók, alumínium nyílászárók, garázskapuk és tetőtéri ablakok.


Fanyílászárók

Fanyílászárók

A fanyílászárók az emberöltők óta vannak jelen. Ezek elkészítése során a szakmai tapasztalat igen magas színvonalon van. Boltunkban a faajtókon kívül, faablakokkal is találkozhatnak.

Műanyag nyílászárók

Műanyag nyílászárók

Az országunkban néhány évtizedet bükkant fel a műanyag nyílászárók, de az első ilyen típusú ablakok több mint 60 évvel ezelőttről, gördültek le a gyártósorról, méghozzá Németországban.

Alumínium nyílászárók

Alumínium nyílászárók

Az 1960-as években jelentek meg az alumínium nyílászárók. A technológiai fejlődése az emberiségnek őket sem kerülte el.

Garázskapuk

Garázskapuk

Az üzletünk a garázskapuk tekintetébe a Hörmann típusű nyílászárok forgalmazásával tevékenykedik. Ezen belül a Berry billenkapuval a és Szekcionál kapuval. A boltunkban a garázskapuknál egyedi méretekkel is találkozhatnak.

Tetőablakok

Tetőablakok

A tetőablakok forgalmazása elengedhetettlen a mai világunkban. Kettő igen ismert márkával találkozhatnak az üzletünkben. Az egyik a FAKRO tetőablakok a másik a VELUX. Az oldalunkon részletes leírással találkozhatnak.

Szolgáltatásaink

Prémium Nyílászáró Plusz Kft. - 2113 Veresegyház, Szadai út 25. | TEL.: +36 28 558 005, +36 70 323 3699

fa nyílászárók | műanyag nyílászárók | alumínium nyílászárók | garázskapuk | tetőablakok |

Copyright @ Prémium Nyílászáró Plusz - designed & SEO by PAG-NET Website Editor & SEO Works