Műanyag ablakok

Fenstherm nyilaszaró

A műanyag ablakok, azon belül a Fenstherm márka már '93 óta van a piacon, viszont elsősorban acélszerkezetes csarnokok építésével és nem utolsó sorban a lakatosszerkezetű garázskapuk gyártásával foglalkozott. 1997-től nyílászárók forgalmazásával és a nyílászárók gyártásával foglalatoskodott.

A vállalkozásunk kettő termékének forgalmazásával foglalkozik: Fenstherm Future, Fenstherm Brill. Az ügyfelek igényei alapján történik meg a kereskedelem a részünkről.Ezen két termék felől részletesebben tájékozódhatnak az oldalunk böngészése alatt is és az üzletünk megkeresésével is. Legyen szó személyes, telefonos, esetlegen emailes keresésről.

Fenstherm ablakok


Fenstherm Brill

Fenstherm Brill

Fenstherm Brill

Ezen típusú nyílászárók UV álló és szín stabilizátorral vannak ellátva. Ütésálló és keményített felhasználó- és környezetbarát PVC profilból készülnek el. Igen egyszerű tisztántartásukat a gondosan megtervezett felületek, valamint a formák biztosítják.

A Fenstherm termékek a fűtési energia megtakarításához járulnakhozzá, ezen kívül a csökkentik a külső zajokat, aminek köszönhetően élhetőbb környezetet teremtenek az Önök lakásában.

Technikai részletek

Beépítési mélység: 70 mm.

Légkamrák száma: 5 kamrás.

Tömítés: Kettős, szürke gumitömítés.

Vasalatrendszere: ROTO NT vasalat rendszer, horganyzott acélmerevítés.

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!

Fenstherm Future

Fenstherm Future

Fenstherm Future

A világunkban a környezetvédelem igen fontos teendőink közé sorolandó. Mindenki számára kötelezettség, sőt a kötelezettségen kívül a következő generációkkal szemben tudatos világnézetet add. A Fenstherm Future műanyag típusú nyílászáróinál a profiljainál ez a feladat a gyártás megkezdésétől indul, majd a középpontban áll meg: így lehet, hogy a friss keverésű anyagban nincsen ólom stabilizátor, helyette környezetbarát Kalcium-Zink stabilizátort alkalmaz a Fenstherm.

Az eredmény? A környezetbarát műanyag ablakok, melyeknek köszönhetően a jó hőszigetelési értékek segítenek abban, hogy fűtési költséget takarítsunk meg, így a CO²-kibocsátást csökkentjük.

Technikai részletek

Beépítési mélység: 76 mm.

Légkamrák száma: 5 kamrás.

Tömítés: Szürke színű tömítések az üveg-falcban valamint minden csatlakozó profilban.

Vasalatrendszere: ROTO NT vasalat rendszer.

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!

Fenstherm termék

Hogy hol használhatóak el ezek az a műanyag ablakok? A magas épületek, panelok és tömblakások felsőbb szintjeinél is beépíthetőek a Fenstherm termékek. A nyílászárók ultraibolya álló és szín stabilizátorral ellátott és keményített ütésálló, PVC profilból készülnek el. Az ablakok tisztántartásukat a gondosan megtervezett felületek, formák biztosítják a részünkre. A Fenstherm ablakok hozzájárulnak a fűtési energia megtakarításához, plusz csökkentik a külső zajokat az ingatlanban, ezáltal élhetőbb környezetet teremtenek a felhasznált területeken.