• Hörmann kaputechnika
  • Berry-billenőkapu
  • Szekcionált kapu

Garázskapuk

Mi garázskapu forgalmazás tekintetében Hörmann típusú kaputechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozunk. A garázskapu piacán a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. A vállakozás Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el. A mi vállalkozásunk a Hörmann kaputechnikai eszközök forgalmazásával foglalatoskodik. A termékek között kettő féle található a boltunk: Szekcionált garázskapu és a Berry-billenőkapu.

A Hörmann garázskapu BiSecur rádiós rendszerével kapcsolatosan tájékozódhatnak a weboldalunkon a hírek menü pont alatt. Ezek a rádiós eszközök a Berry billenőkapuknál és a Szekcionált garázskapuknál egyaránt alkalmazhatóak. Itt részletesen olvashatnak a BiSecur rádiós rendszeréről és még videó bemutatót is tekinthetika böngészés alatt..

Hörmann Garázskapu

Berry billenőkapuk - garázskapuk

Berry-billenőkapuk

Azt mondják, hogy az eredeti billenő kapu minőség és biztonság, esztétikum és kényelem, valamint tökéletes műszaki megoldások. A Hörmann billenőkapuk az 50 éves gyártási tapasztalatnak és állandó fejlesztésnek köszönhetően lett igen népszerű Európában.

A Berry billenőkapuk DIN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer előírásai szerint készítik el, és teljesítik a 13241-1 sz. Európai Szabvány összes követelményét. A födém alá beforduló futósínnel rendelkező billenő garázskapuk csak lakossági felhasználásra alkalmazhatók.

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!

Berry-billenőkapuk

Szekcionált kapuk - garázskapuk

Szekcionált kapu

Az automata szekcionált kapuk függőlegesen felfelé nyílnak ki. Ennek köszönhetően nagyobb tér áll rendelkezésünkre a garázsban és a garázs előtt is, mivel ennek köszönhetően a teljes áthajtóút szabaddá válik.

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak ki és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. Ezen konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és nem utolsó sorban garázs előtti parkoláshoz.

FIGYELEM!!! Akciós lett a Szekcionált kapu, valamint itt a BiSecur rádiós rendszerről videó bemutatót tekinthetnek meg, ami alkalmazható a Szekcionált kapunál és a Berry-billenőkapunál is.

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!