Tetőtéri nyílászárók

FAKRO tetőtéri ablakok

Fakro tetőtéri ablakok

A FAKRO típusú tetőtéri ablakok világunkban elismert szolgáltató közé sorolandó. Termékeinek kiváló minősége és a kiegészítő kellékek gazdag választéka találhatóak meg a termékforgalmazó boltokban.

A FAKRO tetőtéri nyílászárók minőségüknek, valamint funkcionalitásuknak, biztonságos használatuknak és újító megoldásaiknak köszönhetően a régi és az új típusú tetőtéri helyiségbe alkalmazhatóak.


Tetőtéri felnyíló-billenő ablakok

PPP-V U3 preSelect felnyíló-billenő ablak

Alu-műanyag ablak V35-ös tokszellőzővel van ellátva

A PPP-V U3 preSelect felnyíló-billenő ablak alumínium és műanyag alapanyagból készül el, egymástól elkülönített nyitásmóddal van ellátva. Felnyíló módban 0° és 35° között az ablakszárny nyitva hagyható, így megkönnyíti a részünkre a nyitott ablak megközelítését, sőt korlátlan kilátást biztosít a részünkre. Billenő módban az ablak 180°-ban átfordítható.

Technikai részletek

Jellemzők: többkamrás, horganyzott acélmaggal merevített PVC profilból készül fehér (RAL 9010) színben.

Egyéb információ: Az ablakszárny alsó részén lévő fehér színű kilincs könnyű kezelhetőséget és kétfokozatú mikronyitást biztosít a részünkre, így a nyitási mód a tokban elhelyezett preSelect® nyitásváltó kapcsolóval érhető el.

Garancia: A megvásárlás után 10 év.

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!
FAKRO PPP-V típusú nyílászárok

Billenő ablakok

FTP-V FAKRO

FTP-V U3, FTP-V L3 és a FTP-V U5 billenő ablakok

FTP-V U3 - tokszellőzővel | FTP-V L3 - tokszellőzővel és biztonsági hőszigetelő üvegezéssel | FTP-V L3 - tokszellőzővel és extra hőszigetelő kétkamrás üvegezéssel

Az FTP-V U3 és FTP-V L3 típusú ablakok gazdag felszereltséggel rendelkező billenő tetőtéri ablakok. Az új V40P tokszellőző még zárt ablak esetén is biztosítja a friss levegő beáramlását a részünkre. Az ablakok 6%-al nagyobb üvegfelülettel rendelkeznek több más, hasonló méretű tetőtéri ablaknál.

Technikai részletek

Jellemzők: vákuumosan impregnált erdeifenyő (borovi) faanyagból készül el, a lakk bevonata kétszeres akril-lakk.

Egyéb információ: Az ablakszárny alján elhelyezett Elegant kilincs könnyű kezelhetőséget biztosít a részünkre és kétfokozatú mikro-nyitást tesz lehetővé.

Garancia: A megvásárlás után 10 év.

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!

FAKRO tetőtéri ablakok 150 éve

FAKRO termékek

A világban a legnagyobb tetőablak gyártók közé sorolandó a FAKRO. A billenő szerkezetű tetőtéri ablakok sokféle felszereltségi szinten kaphatóak. Egy felmérés alapján a világunkban minden harmadik beépített tetőablak FAKRO készítette el.

 

VELUX tetőtéri ablakok

Az országunkban már 1986-óta elérhető a VELUX tetőtéri ablakok. Minden féle épülettípushoz és funkcióhoz terveznek ablakokat. A választékuk igen széles körben mozog, így a nálunk is tájékozódhatnak a tetőtéri ablakok felől.

Az értékesítés a standard tetőtéri ablakok felső és alsó kilincses válozatán kívül, a plusz és a prémium ablakok értékesítésével is megtörténik a részünkről. Ne feledjék, a szállítást is vállaljuk a megrendelése után.

VELUX tetőtéri ablak

Esőzaj csökkentő tetőtéri ablak

Standard tetőtéri ablak felső kilinccsel

Standard tetőtéri ablak - VELUX

Standard tetőtéri ablak GZL 1050

GZL ablak felső kilinccsel, edzett üveggel

Az eredeti tetőtéri ablak egyedülálló felső nyitószerkezettel rendelkezik, mely ezentúl az alaptípusnál is tartalmazza a beépített szellőzőnyílást. Ne felejdék, a továbbfejlesztésnek köszönhetően még könnyebbé és kényelmesebbé vált a Standard tetőtéri ablak GTL 1050-es működtetés.

Technikai részletek

Jellemzők: Felső kilincsek.

Szellőző: Beépített szellőzőnyílás por-és rovarszűrő betéttel ellátva.

Egyéb információ: Két rétegben készre lakkozott fafelület, ami zárt állapotban is szellőztethető. Vetemedésmentes szerkezet. 15º - 90º hajlásszögű tetőbe építhető be. Uw=1,4 W/m2K, g=0,67

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!

Standard Plus tetőtéri ablak felső kilinccsel

Fenstherm Future

Standard Plus tetőtéri GLU 0055

Műanyag bevonatú energiaoptimalizált tetőtéri ablak

A karbantartást nem igénylő felületű tetőtéri ablak ideális választás fürdőszobába vagy esetleg konyhába, de egy biztos itt a fehér szín a kívánatos. A hőkezelt fa magot víznek és szennyeződéseknek ellenálló poliuretán bevonat fedi le, mely kiváló hőszigetelő képességet és tartósságot jelent a részünk. Az ablak minimális tisztítást igényel. A felső kilincs a legtöbb beépítési magasságban kényelmes működtetést nyújt a részünkre még akkor is, ha az ablak fürdőkád vagy mosdó fölé helyeztük el.

Technikai részletek

Jellemzők: Aluminium felső kilincs

Szellőző: Beépített szellőzőnyílás, por- és rovarszűrő betét.

Egyéb információ: Speciális gumitömítés, belső biztonsági üveg, karbantartást nem igénylő felülettel rendelkezik.

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!

VELUX termék

A VELUX tetőtéri ablakok tökéletesen illeszkedése van mindenkor. A visszafogott színektől a feltünő mintákig bármit megtalálhatnak, így a 75 éves kutatási és termékfejlesztési tapasztalatokkal rendelkező vállalkozás termékeiről a boltunkban is tájékozódhatnak.