Szolgáltatásaink

A Prémium Nyílászáró Plusz teljeskörű szolgáltatást ad a partnerei részére az igényfelméréstől a teljes kivitelezésig. Vállaljuk az árajánlatok elkészítését is, a kiválasztott termékek házhozszállítását, és nem utolsó sorban a komplett kivitelezés lebonyolítását is. A vállalakozásunk folyamatos szaktanácsadást biztosít ügyfelei részére, valamint garanciát vállal az elkészült munkák után.


szaktanácsadás

Vásárlás előtti szaktanácsadás

A szolgáltatásunk már a vásárlás előtt megkezdődik. A nyílászáró vásárlása előtt kérheti munkatársaink véleményét a termékekről. Készséggel állunk rendelkezésére a profil, üveg, szín és kiegészítők választásánál.

Felmérés

Felmérés

Munkatársaink a nyílászáró értékesítése előtt kérésre felmérést végeznek, amelynek köszönhetően megkönnyítik az Önök választását. A felmérés során figyelembe veszik az Ön igényeit a ház szigetelését és felépítését.

kiszallitas

Kiszállítás

Igény esetén a megvásárolt nyílászáró termékek (ajtó, ablak, kapu) kiszállítását is vállaljuk, függetlenül a beépítéstől. Önnek csak meg kell adnia a szállítási cím pontos helyét és időpontot egyeztetünk Önnel.

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Kollégáink készséggel állnak a rendelekezésére - keressenek bátran. Értékesítőink segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő terméket az Ön elképzelései, elvárásai alapján.

Raktárunk

Prémium Nyílászáró Plusz Kft. - 2113 Veresegyház, Szadai út 25. | TEL.: +36 28 558 005, +36 70 323 3699

fa nyílászárók | műanyag nyílászárók | alumínium nyílászárók | garázskapuk | tetőablakok |

Copyright @ Prémium Nyílászáró Plusz - designed & SEO by PAG-NET Website Editor & SEO Works