Rólunk

bemutatkozunk

Veresegyház Szadai út végén a 25. szám alatt található Gödöllő irányában üzletünk. Ezen térség legimpozánsabb és legkorszerűbb Európai Uniós kívánalmainak megfelelő 500 m²-es nyílászáró bemutatótermével büszkélkedhet a vállalkozásunk. Több mint 10 év tudatos munkájának köszönhetően ismerté váltunk Észak-Pest megyében.

Legfontosabb célunk a 21. századi minőség, infrastruktúránk és munkaerőnk folyamatos fejlesztésével próbáljuk minél inkább ügyfeleink érdekeit szolgálni.

A Prémium Nyílászáró Plusz Kft. a legkiemelkedőbb magyar gyártók területi vezérképviselete, valamint kiemelt partnere; kinálatunkban egyaránt megtalálhatók a Fenstherm Kontakt Kft., a PORTA, az Európában már bizonyított Fakro, illetve a több kontinensen is elismert Hörmann termékei.Az értékesítőink készséggel segítenek több száz termék közül kiválasztani a minőségben és árfekvésben Önnek legmegfelelőbbet a garázskaputól egyészen a tetősík-ablakig. Az általunk forgalmazott termékek egyedülállóan versenyképes árai kiemelkedően széleskörű szolgáltatásainkkal párosulnak, beleértve a szaktanácsadást, a felmérést, a házhozszállítást és a beépítést vagy a garanciális munkákat.

Termékeink, a kérés különlegességétől függően, 2-8 hetes átfutással megrendelhetőek, illetve bizonyos termékek raktárról azonnal elszállíthatóak.

Jelmondatunk: minőség és precízitás elérhető áron.

Készséggel állunk az Ön rendelkezésére is: a Prémium Nyílászáró Plusz Kft.

boltunk