Partnerek

Ezen az al-oldalunkon keresztül megtekinthetik partnereinket. Itt részletesebben megtekinthetik azokat a gyártókat, akiknek termékeinek forgalmazásával foglalkozunk a nyílászáró technika területén keresztül.


Fenstherm Kontakt

Fenstherm-West Kft.

1993-tól van jelen a piacon. Jelenleg négy műanyag nyílászáró termékcsalád gyártásával fogalatoskodnak. Ebből Fenstherm Future, Fenstherm Brill termékeket forgalmazunk az oldalunkon keresztül.

Hörmann Hungária

Hörmann Hungária

Egy családi vállalkozás, ahol több évtizednyi folytonos növekedéssel és tapasztalattal érik el a céljuk. Az építőipar piacán a garázskapuk forgalmazásával foglalkozunk a boltunkban. Azon belül a Berry-billenőkapuk és a Szekcionál kapukal.

PORTA Doors

PORTA DOORS

20 éve az a kiváltság érte a PORTA DOORS-t, hogy átalakította a nyílászárókat, a több millió megrendelő kivánsága szerint.Az első gyára 1992-ben lett alapítva, azóta az ügyfelek érdekei alapján gyártják le a nyílászárókat.

FAKRO Magyarország

FAKRO Magyarország Kft.

A FAKRO egy 1991-ben alapított magánvállalatként kezdte el a munkálatait. A tetőtéri nyílászárók gyártásával és kivitelezésével fogalkozik az igények szerint.

Velux Magyarország Kft.

Velux Magyarország Kft.

1986 óta a magyar piacon is elérhetőkvé vált a VELUX tetőtéri ablakok forgalamzása. Három féle stílusban vásárolható meg a boltunkon keresztül: Standard, Standard Plus és a Prémium tetőtéri ablakok közül választhatnak.

Finesa

Finesa Plusz Kft.

A cég 2005 óta van jelen a magyar piacon. Tevékenységi körünkbe tartozik aaz ablakpárkányok, könyöklők, ajtópanelek, takarólécek, természetesen mértere gyártva forgalmazzuk.

Full Nyílászáró

Full Asztalosipari Kft.

A Full ajtók több mint 20 éves gyártási tapasztalattal rendelkeznek. Termékeiket folyamatosan fejlesztik az új utak irányába, technológiákkal együtt.

Kérdés

A következő partnerünk

A következő leendő partnerünkkel tárgyalást folytatunk.