Rövid hír a kedvezményes termékeinkről

A nyár közeledtével elindítottuk az kedvezményes árakat az üzletünkben. Így, jóval olcsóbban juthatunk hozzá minőségi termékekhez. Ebbe bele tartoznak a tetőtéri nyílászárók is a részünkről. Korábban már említettük a FAKRO termékeket, aminél a mai naptól megkezdve május 31.-ig kedvezményesen juthatunk hozzá. Erről részletesen írtunk az előző blog oldalunkon keresztül, ami megtekinthető itt!

Kedvezményes vásárolható a FAKRO nyílászáró

A mérték nagyságáról még egy cikk is született, ahol részletesen információkat írtunk le az oldalunkon és a blog oldalon keresztül. Meglepetés az, hogy a kettő kiemelt szinten lévő ablakokról van szó; a FAKRO FTU-V U5-ről és az FTP-V U-ről.

A kedvezményes érték más és más lett, mivel az FTU billenő tetőablakoknál 35 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg, viszont az FTP terméknél csak 30 %-os kedvezményt biztosítunk a vásárlók irányába.

FAKRO kedvezményes termékek
FAKRO kedvezményes termékek érhetőek el május 31.-ig

Ezen termékeken kívül sok más egyéb termékek közül is válogathatnak az üzletünkben. A bolti eladók készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Az elérhetőségünk a következő telefonszámokon keresztül érhető el: +36 28 558 005, és a  +36 70 323 3699.

Más egyéb termékek

Az oldalunkon keresztül találkozhatunk még a VELUX és a garázskapuk területén a Hörmann márka névvel együtt.

A VELUX termékeknél a tetőtéri ablakokról olvashatnak, ahol kettő részre osztva, röviden említést teszünk a sima és a pluszos nyílászárokról az egyéb termékek között. Ezen kívül tudták, hogy már 1986-óta elérhető a VELUX tetőtéri ablakok az országunkban? Mindezeken kívül, amiről az oldalunkon olvashatnak, aminek köszönhetően nálunk is tájékozódhatnak erről. Peresze az oldalunkon és nem utolsó sorban az elkalmazottaknál.

A Hörmann termékekről is olvashatnak a weboldalunkon, de még a blog oldalunkon is, mert már írtunk róla. Amit viszont ki kell hogy emeljünk a kedvezményes termékeken kívül, az a Berrybillenő garázskapuk és a Szekciónált garázskapuk. Sőt, még szavakat sem emlegettünk erről az idei évben az ablakok közé és ajtó közé emelendő fa nyílászárók.

Természetesen várjuk a véleményüket, valamint a kérdésüket itt az oldalunkon, de természetesen telefonon keresztül is érdeklődhetnek. Készséggel állunk a rendelkezésükre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.