Szekcionált garázskapu a Nyílászáró Plusz Kft. oldalán

Idén indítottuk el a blogoldalunkat a hivatalos mellett, mert így itt több információhoz juthatnak a termékekről az oldalunk böngészése közben. Az első cikkünk a Szekcionált garázskapu termékkel kapcsolatos lesz, aminek a megvásárlása kényelmet és biztonságot adhat nekünk.

A szekcionált garázskapu mire használható?

Először is a mi boltunk a Hörmann garázskapuk forgalmazásával foglalkozik. Ez a márka tanúsított márkaminőséggel rendelkezik, ezenkívül biztonsági szempontból teljesen független. A termék maga DIN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szerint készül el, valamint teljesíti az Európai Szabvány összes követelményét.

Hörmann szekcionált garázskapu

A szekcionált kapu környezetkímélő eljárás alapján készül el, sőt még maga a Hörmann 10 év garanciát is ad minden termék értékesítése után. Az érdekesség az ennél a kaputechnikai eszköznél, hogy függőlegesen nyílnak ki, aminek köszönhetően mennyezet alatti részeknél helyezkednek el. A garázsnyílás alakja nem játszik szerepet a működése közben.

Automatikusan történő kényelem

DURATEC ajtóvédelem - szekcionált garázskapu

A használatánál, leginkább sötétben és rossz időben kényelmesen történik meg a részünkről. A gépjárműben csücsülve aktíválhatjuk a garázskaput, amely automatikusan fogja végrehajtani az általunk elküldött jeleket. Kapunyitás, kapuzáródás.

Az utóbbi években a Hörmann felgyorsította a kapunyitás idejét, így most már 50%-al gyorsabban történik meg a Szekcionált garázskapu nyitási-zárási ideje.

A távirányításnak köszönhetően egyedi kényelemben lehet részünk. A garázskapu fejlesztése a Hörmann részéről még az időjárásban is segít nekünk, mivel 4 cm magas műanyag toklábbal védik meg a kaput a korróziótól. Ezen felül még a DURATEC-műanyag üvegezései is teljes mértékben megőrzik a tiszta átlátszóságukat.

A korszerűsítéséről, valamint a felújítási megoldásokról a boltunkban adunk felvilágosítást az érdeklődők részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.