2016. november 22. -Aliplast alumínium rendszer

Aliplast aluminium nyilasszarok

Az Aliplast alumínium rendszer által elküldött dokumentumhoz jutottunk hozzá, ahol részletesen meglehet tekinteni az aluminium rendszer lehetőségeit. Az építőipari felhasználóknál elismert a CORIALIS. A vállalkozás központja belgiumban van, a müködését 1984-ben kezdte meg.

2002-ben Lengyelországban alakult meg a leányvállalata ennek a vállalkozásnak. A 2010-es év beköszöntével ISO 9001-es tanusítvánnyal rendelkezett az Aliplast alumínium üzem.

Aliplast alumínium gyártása

Ezek után emelkedett meg az alumínium nyilászárók gyártása a leányvállalatnál. A termékük az IMPERIAL három légkamrás rendszer, amiket kültéri ablakok, ajtók kivitelezésénél alkalmaznak. Ezzel kapcsolatosan részletesen tájékozódhatnak a letölthető PDF formátum megtekintésével.

A PDF-ek megtekintését, nyomtatását a mi weboldalunkon keresztül is végrehajthatják. Amennyiben nem rendelkeznek a PDF formátum megtekintésére szolgáló eszközökkel letölthetik az oldalunkon keresztül is, hogy részletesebben tájékozódjanak az Aliplast alumínium rendszer lehetőségeiről.

A tájékoztató Megtekintés, a PDF letöltése.

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!

Vissza a hírek oldalra.