2016. augusztus 22. - szekcionált kapu akciók

Hörmann Szekcionált kapu akció 2016 Szept 30.-ig.jpg

Korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy a weboldalunk elkészülte után kedvezményekben részesítjük a vásárlóinkat. Ennek köszönhetően, most szeptember 30-ig szekcionált garázskapuk vásárlása esetén kedvezményben részesítjük ügyfeleinket.

Szekcionált kapu

Itt most egy részletes leírással találkozhatnak, csak hogy bemutassuk mire képes ez a garázskapu. Miért érdemes megvásárolni?

1. Német márkaminőség

Ez a kaputechnikai eszköz amit értékesítünk német minőségi termék. Németországban, a DIN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer előírásai alapján készítik el, valamint a 13241-1 sz. Európai Szabvány összes követelményének megfelel.

2. Több generációs garázskapu

A vállalkozás 10 év jótállást biztosít a szekcionált kapura és 5 évet a Hörmann meghajtásokra.

3. Optimális védelmet biztosít a szekcionált kapura

A termék öregedésgátló, 4 cm magas, műanyag tokláb körbefogja a tokot a rozsdásodás által veszélyeztetett tartományban és tartósan megvédi azt a lehetséges korrózióktól.

4. A szekcionált kapu hőszigeteléssel van ellátva

Ha a garázs és a ház egy épületegységet alkot, mindig ajánlott egy jól szigetelt garázskaput választani. A Hörmann 15 %-kal javítja a szekcionált kapu szigetelést.

5. Tökéletes design

Az exkluzív BiSecur kéziadók dizájnos fekete, esetleg fehér megjelenésük mellett, elegáns és különösen kézre álló alakjukkal üzemelnek. Az opcionálisan magasfényű, a zongorabillentyűk lakkozásához hasonló megjelenésű kéziadók egy nemzetközi zsűri által az exkluzív design díjjal lettek kitűntetve.

Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődésüket a Szekcionált garázskapuk irányába

Részletesebben érdeklődhetnek , vagy telefonon keresztül!

Vissza a hírek oldalra.

2016 augusztus 22. hírek